Thursday, July 7, 2011

---> Bro,kasi kritik blog gua sikit,boleh?

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?


ok..kalau rasa blog aku byk kekurangan sila lah kritik...
aku suka :face1: .. sekurang-kurangnya ada org prihatin dengan aku...
silalah kritik......




:face5::face6:

23 comments:

Afiq Ryunosuke said...

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

^^ nice blog~~
simple je~~
tk byk widget~~
keep it up~~

hira said...

comel blog ni. kecil molek je~ loading pun ok. tak ada la lambat. ringan seperti kapas. haha :D overall, best! :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-bleh.html

nananaDya said...

thnx sebb dh kritik blog nana.

simple and nice...=) tapi better buat pop-up window(setting) comment ye...

missina said...

balas kunjgn,,, blog ni nampak kemas,,rasanya elok lebarkan size entry ni,,jadi ruang nak baca tu luas skit,,,baru teghanggg,,,hehe,,pastu comment klu buat pop-up blocker pun bagus,,mcm komen abang Ben tu kan,,,itu je nak bagi pendapat yg ikhlas,,,hehe

http://missina08.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ninie_azriena said...

nice blog..
epy blogging :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart, keep on blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

keryohkery said...

rasa-rasa blog ni da semat kot..
ceria n x lambat loading..keep that up!

http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

azzah said...

salam,blog loading cepat..nice biru..cuma luaskan size untuk entry..btw..hepy blogging

NasZ said...

nice blog..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

Engku Sofea said...

datang jenguk.

Okay je semua. just buat lah widget recent post.. so senang orang nak tengok penulisan awak. takpayah buka page baru :)

Salam 1 blogger !

http://engkusofea.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

areyf said...

ok jer blog nie..
loading pun laju.. =P

http://areyf90.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Edy Ramanov said...

simple, sempoi dan kemas. tapi, kalau boleh kurangkanlah widget yang x perlu ya. sebab dapat elakkan blog jadi berat. apa pun keep it up ya.

edy dh follow kat sini.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A-L HAQIM said...

Bantuan Diperlukan..boleh??
minat tak..contest jom join
1st time seumor idop buat ni..
http://1malaysia-cybershot.blogspot.com/2011/07/rm-contest-snap-shot-bloggers-contest.html

niena shopping2u said...

salam ziarah, singgah sni... maaf bru smpat berbalas kunjungan, :D tgh berkhidmat utk negara smlm cewahhh ^.^

eB ezrin said...

i polo u ;p
http://mamaaerish.blogspot.com

CikAnyss' :O said...

blog lawa dah !!


http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

BeloG MTT said...

Blog ni dah okay..Chumel dan sedap mata memandang..Cuma kalau boleh buat popup komen supaya lebih mesra pengguna..hehe

Happy blogging ya !

Btw,MTT follow sini.. :)

Atika Farha ;D said...

tukar pop up window.

Maya Lisa said...

macam serabut sikit lah yang ^^

tapi chohomel je yang...


http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alin Hassan said...

dah follow sini :)

blog kemas, widget pun tersusun. nice lah!

jom terjah n follow sini pulak :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haa.. datang singgah nak kritik ni... heee ~

blog ni loading laju + simple je blog ni.. kena kemaskan sikit kat sidebar.. da OK ni..
,btw... happy blogging... =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haa.. datang singgah nak kritik ni... heee ~

blog ni loading laju + simple je blog ni.. kena kemaskan sikit kat sidebar.. da OK ni..
,btw... happy blogging... =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)