Sunday, December 4, 2011

Assalamualaikum and oh hai 


hri ni pergi kenduri kawin rumah kwn mak. kenduri dia biasa-biasa saje rmai lah kwn-kwn mak yg kta org jumpa. yelah kawan yang pergi mengaji dan belajar fardhu ain sama-sama. lepas tu pergi ikut ayah cuci kereta dekat kampar otw nak blik kg. best car wash tu sebab. oh yes, sebab ada waiting room. anda boleh duduk rehat-rehat dlm tu sementara kereta anda siap dicuci. siap ada air-cond, tv and sofa. lepas tu pekerja dia sediakan air mineral. but, cuci kereta dekat situ mahal sikit rm15 sekali cuci ok. lepas tu, dah siap cuci kita org singgah tesco kampar beli bahulu dan rempeyek. dan terus otw blik kg. oh.dalam masa yg sma aku duk tengah hafal tarikh-tarikh yang agak penting. biasalah duduk rumah bosan. tapi best. hahaha. xpaham. mna satu ni.

12/12/2011
  • ok, tarikh ni agak penting sebab result final akan keluar. oh. lambatnya. aku dah xsabar nak tunggu result ni weyh. macam mna agaknya result aku.huhu. aku harap result aku dapat kali ni lulus. aku tak kesah kalau tak dapat akj. sebabnya soalan dia sangat susah.
  • time result keluar ni aku mesti print cepat-cepat takut jadi macam sem lepas tak sempat nak print result. so, time nak isi borang LI. duk kelam kabut pergi unit exam minta result. siap kena byar rm5 dan kena bebel dengan lect, siap dia ckp " kenapa budak mekanikal ni jew yg ramai mintak result?'. ok, budak course lain rajin print awal-awal. hehe.
tak sabarkan dia orang ni.. ececeh..aku pun sma








19/12/2011


  • ni pulak tarikh aku start LI.aku LI dekat ipoh. so, every week aku boleh balik. oh yeyh. nasib baik dpat penat gila aku dengan farah cari banyak tempat nak minta lelaki. eyh, please ingat lelaki jew ke yg boleh buat kerja-kerja berat, perempuan pun boleh. kalau tak apesal ipta dan ipts ada course engineering tu ada perempuan.  so, lepas ni aku akan jadi penduduk ipoh selama 5 bulan ok.
  • aku buat LI ni dekat kilang Sidney Industries sdn.bhd. kilang ni buat packaging untuk segala jenis botol pencuci muka, bedak, minyak rambut, ubat-ubatan dan lain-lain. hri tu aku dengan farah dah pergi kilang ni untuk isi form company. macam-macam yang kita org tengok. kilang ni kecik jew tak besar mna pun.





2 comments:

Cik Bhulat said...

cuci kereta rm 15 pon xpe, servis memuas kan yee dak??? siap ada bilik aircond, kasi air mineral lagi.ok la tu =)

hani follow sini ..115 my number

siti nur sarah said...

hehe.thanks cik bhulat :)