Sunday, May 11, 2014

sabar pasti ada kemanisan

Assalammualaikum..

Alhamdulillah. Syukur hari ini dapat sette semua kerja rumah rasa penat sangat sebab jarang spend time macam ini. Actually hari ini rasa macam nak cerita macam macam dekat orang tu tapi orang start busy untuk build up his life. Alhamdulillah rajin dia buat ot bukan untuk orang lain untuk diri dia dan masa depan. Aku tak boleh nak merungut sebab dia yang pilih jalan siapa lah diri ini untuk menghalang. Aku tak minta dia jadi sempurna cukup lah dirinya seadanya dan aku cukup bersyukur dengan perhatian dan segala pengorbanan tapi setiap kesempurnaan mesti ada yang tak cukup. Sorry, sebab aku kadang kadang susah nak faham. Aku suka cara dia dalam berkata kata buat aku jadi matang dalam berfikir. Aku doakan orang tu berjaya capai apa yang dia nak dan i will be your supporter. I do love you always Amirul :)

10 comments:

Ratu Lizzie said...

check out my blog please ! http://ratu-berguling002.blogspot.com/

atrix96 said...

atrix96.blogspot.com

atrix96 said...

Blog walking to your site. Please visit me back

atrix96 said...

Blog walking to your site. Please visit me back. atrix96.blogspot.com

nor asmani said...

assalamualaikum
...salam kenal, jmput la mlawat blog sya.

http://arishaain. mywapblog. com

Papaglamz said...


Papaglamz dari
http://www.papaglamz.com/2014/12/tinta-papaglamz-wasiat-rasulullah-saw.html?m=1
Singgah dan follow di sini. Jom terjah dan follow papaglamz.

Kamal albantany said...

betul sekali, Sabar is so cool

Ali Munnnadar said...

postingan yang bagus, dan memotivasi
yuk gunakan kaos dengan label positif di
kaos muslim anak dan keluarga

Jay Chen said...

Blog yang menarik..

JOM SINGGAH TERDAPAT PELBAGAI INFO MENARIK TENTANG KESIHATAN,KECANTIKAN SERTA BANYAK LAGI..

http://suppl3m3nt4u.wix.com/suppl3m3nt4u

gerey wallpaper said...

setuju sekali dengan apa yang Anda katakan. semua kehidupan seharusnya bertoleransi.
http://gereywallpaper.blogspot.com/">toko wallpaper