Tuesday, March 17, 2015

Get a better life x0x0

                                                          Assalamualaikum...

What a suprise tetiba rasa nak tulis entry dekat blog yang aku dah lama tak jenguk ni. Dulu blog ini aku buat just untuk share aktiviti aku yang agak membosan kan.. Actually aku dah start sambung degree bulan januari haritu, so far so good lah.. Environment dia aku suka sangat.

Universiti Kuala Lumpur Malaysian France Institute, aku tak jangka akhirnya setelah 4 kali kot aku mohon upu and semuanya tak dapat. Aku try a best chance dkt MFI. And aku suka sangat sebab suasana U yang sempoi ko pergi kelas pakai jeans, selipar, t-shirt xde hal. But still ada ethic lagi okay.

Sekarang nak masuk week 7, it was a horible week. kuiz, test and assignment berlambak and ko boleh buat selamba buat wat elek wat peace... kikiki





And how the best felling bila dapat jejalan dekat mall dengan kenkawan yang havoc.. But semakin rajin keluar maka banyak lah duit yang keluar mengalir seperti air terjun. So bad, sebab aku ni jenis pantang nampak benda comel or yang tertarik dek mata.. Terus pergi beli tanpa fikir panjang.. So for this month aku nak berazam masa yang terluang tuk study.. Yup,Im serious no more play2..





9 comments:

Norna Zarita said...

Haha..best kn waktu belajar2 ni..ita sekarang sudah abes belajar n kawen anak 1..huhu..bila baca coretan atas mmg terkenang waktu belajar..sempoi je dulu..skg sudah bersuami knelah sopan2..#nornasweetblogspotcom

farwizah darwisha said...

Pengalaman kat u sangat best! 4 thn kat u...alhamdulillah..

sue (mrsatiewan) said...

hi..good luck for your study! jom ke blog saya!

seri said...

rindu masa study dekat u, walo pakai apa mmg boleh tp mesti sopan dan iukt peraturan.

sooo rindu

fairus emilia said...

all the best good luck study, belajar molek2. nanti dah habis belajar, start kerja, dah rindu nak study balik. :)

lieya kamz said...

all the best, good luck study. hargai setiap detik masa belajar ni. nanti dah koroje, rindu study semula

Ms. Ivviey Twentynine said...

:::
Life as a student is the most valuable moment in a person life .Stay focus on your study and you will get the good result later on . Insha Allah .
(msivviey.blogspot.com)

jual beli gold ninja heroes murah said...

nyimak.. mampir yuk ke web saya
jual ovomaltine crunchy cream murah di jakarta

Idris Hasibuan said...

Hy, bahasa malasyia ya blognya, agak susah gue mengertinya